ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Не казвай сбогом
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
Gone Girl
Жанр:
Трилър, Драма
Участват:
Бен Афлек, Ким Дикънс, Дейвид Кленън, Катлин Роуз Пъркинс, Бойд Холбрук, Нийл Патрик Харис, Розамунд Пайк, Тайлър Пери, Патрик Фюджит, Емили Ратаковски
Описание:
„Не казвай сбогом” е филмова адаптация на Дейвид Финчър на еднименния бест селър на Джилиън Флин. Изключителният трилър ни потапя дълбоко в съвременната, пропита от медийно въздействие култура до мрачните разломи в семейната институция, почиваща на невъзможни обещания и неизбежна лъжовност.

Двойката в центъра на историята – бившия писател от Ню Йорк, Ник Дюн и бившата му приятелка и настояща съпруга, Ейми, опитващи се да свържат двата края по време на рецесията в Средния запад – има характерно за съвременния живот семейно щастие. На петата им годишнина от сватбата, Ейми изчезва. Ник е главният заподозрян, а подозрителното му поведение само влошава нещата. Ейми се превръща в обект на медийното безумие, на фона на кампанията за издирването й, жива или мъртва, протичаща пред очите на жадната за разкрития публика.

Така както Ник и Ейми представляват съвършената романтична двойка, изчезването на Ейми притежава всички черти на емблематично за Америка домашно престъпление. Изчезването й, обаче, е своеобразна огледална зала, в която едни мрачни тайни водят до други. Последващите събития са изпълнение с шокиращи разкрития, но измъчващите като открита рана въпроси са: Кой е Ник? Коя е Ейми? Кой е всеки от нас в брака и обществото?
Добави обект
Добави събитие
АКТУАЛНИ ОФЕРТИ С ОТСТЪПКИ:
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: