ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало Справочник
Обекти
Събития
Карта
Кино
Театри
ТВ
Шантава седмица
н.о.
Зареждане ...
Оцени го:
Ориг. име:
This Is Where I Leave You
Жанр:
Комедия
Режисьов:
Шон Леви
Участват:
Бен Шуарц, Дебра Монк, Дакс Шепард, Тимоти Олифант, Кони Бритън, Катрин Хан, Кори Стол, Роуз Бърни, Адам Драйвър, Джейсън Бейтман, Тина Фей, Джейн Фонда
Описание:
Режисьор на комедията „Шантава седмица” е Шон Леви. Филмът е създаден въз основа на изключителния бестселър на Джонатан Тропър. Сред актьорския състав са носителят на Златен глобус Джейсън Бейтмън; носителката на Златен глобус и Еми Тина Фей; носителката на Оскар и отличена многократно с награди Златен Глобус и Еми Джейн Фонда.

След смъртта на баща им, четиримата пораснали и очукани от живота наследници са принудени да се завърнат в дома от детството им и да прекарат заедно една седмица заедно със словоохотливата им майка, и прилежащите им половинки. Tе се сблъскват с миналото и пропукалите се връзки помежду им, сред хората, които ги обичат безрезервно и в крайна сметка се сближават отново по истеричен и емоционално въздействащ начин в хаоса, комизма, болката и изкуплението, възможни само в семейството.

Във филма участват още Адам Драйвър, Кори Стол, Катрин Хан, Кони Бритън, Тимъти Олифант, Дакс Шепърд, Дебра Монк, Абигейл Спенсър и Бен Шварц.

Сценарият на „Шантава седмица” е написан от Джонатан Тропър въз основа на неговия роман. Филмът е продуциран от Пола Уайнстейн, Шон Леви и Джефри Левайн. Криейтив екипът се състои от оператора Тери Стейси, дизайнера на продукцията Форд Уилър, филмовия редактор Дийн Цимерман и дизайнера на костюми Сюзан Лял. Музиката е композирана от носителя на оскар Майкъл Джакино.
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: